Nederland maakt kennis met een revolutionaire manier van autoverhuur, dankzij de succesvolle start-up Oscar Autoverhuur. Oscar is een Deense mobiliteitsstartup die meer dan 100 locaties heeft geopend in heel Nederland, waaronder vier partners in Nijmegen: Mulders, Rijken Auto’s B.v., Koos Van Elk Automotive (Huissen en Heteren).

Na twee opeenvolgende jaren te zijn bekroond tot “Beste E-commerce Startup” door de Deense Kamer van Koophandel, heeft Oscar zijn grenzen verlegd tot buiten Denemarken. Met hun unieke bedrijfsmodel heeft het bedrijf meer verhuurlocaties in Denemarken geopend dan Sixt, Europcar en Avis gezamenlijk.

Oscar Autoverhuur presenteert nu ook een innovatieve auto-abonnementsservice in Nederland. Deze service biedt gebruikers een langetermijnoptie die het bezit van een auto vervangt. “De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de mentaliteit van het bezitten van een auto en autovabonnementen worden steeds populairder bij alle demografieën. De meeste gebruikers kiezen het abonnementsmodel vanwege de verhoogde flexibiliteit en niet hoeven zorgen over de service van de auto,” aldus Dannie Hansen, mede-oprichter van Oscar.

Het bedrijf werkt vanuit een model dat lokale autodealers in staat stelt om de competitieve autoverhuurmarkt te betreden met voertuigen die al in hun bezit zijn. Dit kan variëren van leenauto’s tot lease-terugnames of auto’s die niet zo snel verkopen als verwacht. Op deze manier genereert Oscar een extra inkomstenstroom voor lokale bedrijven, en biedt het bedrijf concurrerende prijzen aan de klant aan.

Met zijn snelle groei en vernieuwende aanpak, is Nijmegen al rijkelijk bediend door Oscar Autoverhuur. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de website voor meer informatie: https://oscar.nl/autoverhuur/nijmegen.